2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kullanma amacı: Kebir kırmızıışdoneş merkezleri veya stat gibi ordu alanlarda ivedili çıkış kapısı skorsı elan çokça ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

 Buna bedel, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut batilatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakılırsa

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde evgin durumlarda binanızın eminğini sağlamlayabilirsiniz.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla çıkmak, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı bulmak bâtınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili gidiş önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik Yangın Kapısı kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve tütünın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı cimriya kapanmaktadır.

Genel amacı insanoğluın binayı mazarrat görmeden bırakma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri önem alır.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu gidiş yoklama edilmelidir. 

Bunun dâhilin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara amelî halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

İstanbul Havalimanı'nda sabah saatlerinde yabancı uyruklu şahısların transferini sağlayıcı VIP aracın motor kısmında yangın çıktı.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel hâl anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya mevsuk kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin sağlıklı çalışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Report this wiki page